Stadsspel: De Geheimen van Brugge

Stadsspel: De Geheimen van Brugge

Een stadsspel in de geest van de Da Vinci Code

not yet rated
Author: Patrick Bernauw
Length: 28 page(s)
Language: Nederlands
Written: Mar 2011
Sales Rank: 1 XinXii Sales Rank
Views: 7065

Category: Travel & Emigration » City Tips  |  Work: Other
Keywords: Brugge, Patrick Bernauw, stadsspel, city game, city trip, Heilig Bloed, Graal, Tempeliers, Dan Brown, stadswandeling, geschiedenis, teambuilding, spel, esoterie, Minnewater

Los nu de Mysteries op van het Heilig Bloed... de Graal van Brugge!

"Vlaanderen heeft eindelijk zijn De Da Vinci Code,” zei de pers over de historische thriller van Patrick Bernauw, Het Bloed van het Lam. In het kader van een onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters stoot een researcher in dit boek op een occult geheim van de Tempeliers en de Heilige Graal, dat alles te maken heeft met Brugge. In het stadsspel De Geheimen van Brugge werkt Patrick Bernauw dit thema verder uit.

Slaagt u erin de mysteries van het Heilig Bloed & de Heilige Graal te ontsluieren? Van het Minnewater tot de Jeruzalemkerk treedt u daarbij ook letterlijk in de voetsporen van ene... Dan Brown! Een esoterische stadswandeling, een fascinerend citygame voor liefhebbers van het mysterieuze!

Het doe-het-zelf pakket bestaat uit:

* de PDF van het Fotoboek waarmee het spel gespeeld wordt, en dat u gedurende een periode van 1 jaar mag kopiëren op het aantal exemplaren dat u wenst (de PDF mag evenwel in geen geval verkocht of verhandeld worden!)
* PDF van het Draaiboek voor de organisator, met Oplossingen (zie Inkijkexemplaart)


Seller assumes all responsibility for this listing.

About the Author


Member since: Oct 2012
Publications on XinXii:  10
My social profiles on...
FacebookTwitter
Patrick Bernauw (scenario) en Marc Borms (fotografie) maken samen een reeks stadsspelen in "Mysterieus België" (www.stadsspelen.blogspot.be), die gespeeld worden met een fotoboek. Zie ook www.stadsspel.org

Patrick Bernauw (scenario) and Marc Borms (photography) are the producers of a "Mysterious Belgium" series city & mystery games.

"La Belgique Mystérieuse": des jeux promenade en ville - Scénario Patrick Bernauw - Photos Marc Borms.

If you like this eBook, you might also like:


No review yet.

Back
  $ 33.80
VAT included
Instantly download after purchase
Adobe Reader
File format:
Look Inside