Anne e Gables Gjelbër

Anne of Green Gables, Albanian edition


eBook
Pages: 210
Language: Other
ISBN: 9785272799425
Publication date: 01/07/2018
0.99 €
VAT included
Instant download after purchase
ePub e-book format ePub e-book format
Romani rrëfen se si Anne bën rrugën e saj përmes jetës me Cuthberts, në shkollë,
Shkruar për të gjitha moshat, kjo histori është konsideruar si një roman klasik i fëmijëve që nga mesi i shekullit të njëzetë. I vendosur në fund të shekullit të 19-të, romani rrëfen aventurat e Anne Shirley, një vajzë jetim 11-vjeçare, e adoptuar nga vëllezërit e motrat Mateu dhe Marilla Cuthbert, fillimisht duke synuar të adoptojnë një djalë për t'i ndihmuar ata në fermën e tyre.

Romani rrëfen se si Anne bën rrugën e saj përmes jetës me Cuthberts, në shkollë, dhe brenda qytetit.
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.

If you like this ebook, you might also like:

© 2021 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian