De Moord op Albert I

Oplossingen bij het online moordspel


Author: Patrick Bernauw
eBook
Pages: 21
Language: Dutch
Publication date: 21/11/2020
15.00 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
MS Word text format (x) MS Word text format (x)
Samen met auteur Patrick Bernauw voer je als amateur-detective of met een team van detectives een online onderzoek naar het historisch mysterie Marche-les-Dames...
De feiten rond het dodelijke ‘ongeval van het alpinisme’ van koning Albert I, in Marche-les-Dames, worden al sinds 1934 betwist. Heeft de koning zelfmoord gepleegd? Werd hij het slachtoffer van een passioneel drama? Van een politiek complot? Van een onevenwichtige? En werd er een ongeval geënsceneerd om de ware feiten te verhullen?

Auteur Patrick Bernauw die over het onderwerp o.a. de historische faction thriller "Het Illuminati Complot" publiceerde, doet samen met een aantal detectives of detective-teams een poging om tot een reconstructie te komen van de gebeurtenissen van 17 februari 1934 in Marche-les-Dames...

Met het Proces-Verbaal van het Parket van Namen als uitgangspunt, krijg je telkens de keuze tussen drie mogelijke vragen… en drie mogelijke antwoorden. De beste vragen (en dus ook de beste antwoorden) leveren de meeste punten op. Wie iedere keer de juiste keuze maakt, ontdekt vanzelf of Albert I vermoord werd, en in dat geval: door wie en waarom!

Meer info met een link naar de start van het online moordspel in de bijlage of via:
https://nl.padlet.com/moordspel/albert
https://illuminati-complot.blogspot.com/
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
Patrick Bernauw is de auteur van heel wat historische faction thrillers, zowel voor volwassenen als voor jongeren. Hij is ook producent van moord- en stadsspelen in de reeks Mysterieus België, redacteur en uitgever van het schrijverscollectief vzw de Scriptomanen en docent literaire creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst (België).

Patrick Bernauw is living in Flanders, the Dutch speaking part of Belgium. He is a full time writer of historical mysteries, faction and fiction, and supernatural stories. His work was translated in French, German, Spanish, Italian, Polish,... He is also a playwright, performer and producer of music theatre, murder mystery and city games.

If you like this ebook, you might also like:

© 2021 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian