De Eenhoorn van Herkenrode

Opdrachten & Oplossingen van het stadsspel in Hasselt / Herkenrode


Author: Patrick Bernauw
eBook
Pages: 3
Language: Dutch
Publication date: 10/04/2021
10.00 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
MS Word text format (x) MS Word text format (x)
Onderzoekers zijn het erover eens dat de mythische eenhoorn ooit echt heeft bestaan, en dat het laatste exemplaar in de abdij van Herkenrode werd gesignaleerd. Maar waar moeten we zijn stoffelijke resten nu zoeken?
Aimé Duporte, een lid van het geheimzinnige en ook zeer geheime Genootschap van de Eenhoorn, nodigt schattenjagers en teams van schattenjagers uit samen met hem een poging te ondernemen om de magische hoorn te vinden, die het eeuwige leven geeft. Onderzoekers zijn het erover eens dat de mythische eenhoorn ooit echt heeft bestaan, en dat het laatste exemplaar in de abdij van Herkenrode werd gesignaleerd. Maar waar moeten we zijn stoffelijke resten nu zoeken? En wie heeft zich meester gemaakt over de magische hoorn en heeft nu het eeuwig leven?

Het stadsspel De Eenhoorn van Herkenrode kan georganiseerd worden met als centrale locatie de abdij van Herkenrode, maar ook op een traject tussen de abdij van Herkenrode en de Grote Markt van Hasselt (= een kleine 7 kilometer)... en wie dat wil, kan het ook online spelen, vanuit het eigen kot.

Het stadsspel wordt gespeeld met een podcast, alle info:
https://stadsspel.blogspot.com/p/herkenrode.html

In dit ebook vindt u een samenvatting van de opdrachten en oplossingen, samen met een geheim emailadres waar u het fotografisch bewijs van een opdracht kunt naartoe sturen. Met deze gegevens kunt u als spelleid(st)er ook een stadsspel met meerdere deelnemers of teams organiseren.
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
Patrick Bernauw is de auteur van heel wat historische faction thrillers, zowel voor volwassenen als voor jongeren. Hij is ook producent van moord- en stadsspelen in de reeks Mysterieus België, redacteur en uitgever van het schrijverscollectief vzw de Scriptomanen en docent literaire creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst (België).

Patrick Bernauw is living in Flanders, the Dutch speaking part of Belgium. He is a full time writer of historical mysteries, faction and fiction, and supernatural stories. His work was translated in French, German, Spanish, Italian, Polish,... He is also a playwright, performer and producer of music theatre, murder mystery and city games.

If you like this ebook, you might also like:

© 2021 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian