De Tovenaar

Een verhaal over geloof, hoop en liefde, eerste boek: liefde


Author: Clement Roorda
eBook
Pages: 288
Language: Dutch
ISBN: 9789080955929
Publication date: 01/12/2016
4.99 €
VAT included
Instant download after purchase
ePub e-book format ePub e-book format
Also sold in:
ThaliaWeltbildKoboApple iBooksBarnes & NobleCasa del Libro
Fantasy unplugged
'Het verhaal is origineel, ook door het feit dat er totaal geen magie aan te pas komt en toch een fantasysfeer heeft. Ik werd echt door Bodo’s lot aangetrokken en leefde mee met alle tegenslagen die hij onderging. De personages zijn diep uitgewerkt. Het einde is sterk en laat je nadenken over het vervolg: er kan nog van alles gebeuren. …'
~ Elf Fantasy Magazine

Een geweldig boek
~ FF leesclub

'De Tovenaar' is het verhaal van Bodo, een boerenzoon, gelukkig tot het noodlot hem treft. Zijn toekomst stort in wanneer zijn bruid vermoord wordt door Naïr. Bodo gaat zwerven en komt uiteindelijk onder de hoede van Erduban, één van de legendarische tovenaars. Tovenaars die onder en boven de wet staan, boodschappers van de goden, maar menselijk als ieder ander. Met hem raakt Bodo betrokken bij het verzet tegen Naïr en wordt hij uitgezonden om medestanders in de strijd tegen Naïr te zoeken. Bodo slaagt er in om die bondgenoten te vinden, waarna de strijd tussen kwaad en goed pas echt begint. Maar wat is kwaad en wat is goed en is de prijs voor het zoeken naar een antwoord op die vraag niet te hoog?

Door het verhaal verweven is de liefdesgeschiedenis van Bodo en Marinde, prinses van de Ustahshi, hoopgevend en tragisch tegelijkertijd.

---------------------------------------------------------

'De Tovenaar' hoort tot het genre ‘fantasy’, maar dan de ‘unplugged’ variant. In ‘de tovenaar’ wordt niet getoverd, er zijn geen feeën, draken, vliegende bezemstelen of anderszins, dit in de volle overtuiging dat het gewone leven, zonder dat, al magisch genoeg is. Eigenlijk komen er helemaal geen tovenaars in voor.

‘De tovenaar’ wordt door de auteur te koop aangeboden.

De Tovenaar
Uitgeverij Anthune
288 pagina's
ISBN: 978-90-809559-2-9
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
Clement Roorda (1964) werkt, naast het schrijven, in de gezondheidszorg, een bron van die emoties waar het echt om gaat in het leven: leren, houden van, afscheid nemen en toch gelukkig zijn.

Meer info: www.anthune.nl.

If you like this ebook, you might also like:

© 2020 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German (main) | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian