Dom Blondje

Een virtuele literaire vrouwenthriller


Author: Lisa Lomé
eBook
Pages: 160
Language: Dutch
Publication date: 28/09/2017
6.49 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
ePub e-book format ePub e-book format
Mobi / Kindle format Mobi / Kindle format
Was Christopher Marlowe de ghostwriter van William Shakespeare?
Een literair recensente wordt virtueel gestalkt door een mysterieus individu dat gelooft de reïncarnatie te zijn van de 16de eeuwse schrijver Christopher Marlowe... die misschien ook verantwoordelijk was voor de Verzamelde Werken van William Shakespeare.

EEN CHATMOMENT
'Ik haal mijn inspiratie uit de Geschiedenis, mijn beste, en schrijf dus bitter weinig autobiografisch. Al sluipt de persoon die je bent natuurlijk altijd wel steels diverse personages in je boeken binnen…'
'Maar dit boek, Dom Blondje… Is dat dan een uitzondering op die regel?'
'Aangezien je mij niet kunt horen en niet kunt zien, zal ik het maar typen: (MYSTERIEUS LACHJE).'

De schrijfster van deze virtuele literaire vrouwenthriller, Lisa Lomé, is blijkbaar al even geheimzinnig als haar hoofdpersonage, Chris Marlowe. En zij houdt ook van spelletjes. Achteraan in dit ebook vindt de lezer(es) bijgevolg een bon, waarmee hij/zij een boekenpakket kan winnen, als hij/zij weet te antwoorden op de vraag wie Lisa Lomé is... en waarom dat zo is. De wedstrijd loopt tot 30 mei 2014, wanneer het precies 411 jaar geleden zal zijn dat Christopher Marlowe incarneerde in Chris Marlowe.
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
EEN CHATMOMENT:
LISA LOMÉ: Meneer… of moet ik zeggen: ‘mevrouw Marlowe’?
CHRIS MARLOWE: Make your choice!
LISA LOMÉ: Waar haalt u uw inspiratie vandaan?
CHRIS MARLOWE: Uit het verleden. Nu eens uit een nog vrij nabij verleden, dan weer uit een iets verder verleden, en soms uit een combinatie van beide. Of uit boeken. Over geschiedenis, waar gebeurde sterke verhalen, dat soort dingen. Nooit uit mijn eigen leven, want in het leven van een auteur gebeurt doorgaans weinig dat het optekenen waard is. Tenminste toch niet als je het soort spannende en mysterieuze boeken wil schrijven dat ik schrijf. Ik haal mijn inspiratie uit de Geschiedenis, mijn beste, en schrijf dus bitter weinig autobiografisch. Al sluipt de persoon die je bent natuurlijk altijd wel steels diverse personages in je boeken binnen…
LISA LOMÉ: Maar dit boek, Dom Blondje… Is dat dan een uitzondering op die regel?
CHRIS MARLOWE: O… Aangezien je mij niet kunt horen en niet kunt zien, zal ik het maar typen: (MYSTERIEUS LACHJE). En laat mij je voor de rest dit zeggen, juffrouw Lomé: geloof een schrijver nooit op zijn woord. Want schrijvers zijn leugenaars. Dat is hun vak. Soms liegen ze zelfs een hele waarheid bij elkaar.

Maar wie is Lisa Lomé?

If you like this ebook, you might also like:

© 2019 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German (main) | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian