De angsten van jonge ouders


Author: Gilbert Adimora
eBook
Pages: 75
Language: Dutch
Publication date: 30/09/2019
3.00 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
MS Word text format (x) MS Word text format (x)
Dit boek is geschreven voor jonge ouders, vooral diegenen die nog niet ervaren zijn in de kunst van het moederschap om de angsten te verminderen die volgen op de geboorte en verzorging van een pasgeboren baby tot ze een jaar oud zijn.
Dit boek is geschreven voor jonge ouders, vooral diegenen die nog niet ervaren zijn in de kunst van het moederschap om de angsten te verminderen die volgen op de geboorte en verzorging van een pasgeboren baby tot ze een jaar oud zijn.
Hoewel de titels zich op de moeders richten, zijn vaders niet vrijgesteld en zouden ze ook dit boek moeten doorlopen, omdat ze ook betrokken zijn bij de zorgen en bijbehorende slapeloze nachten.
Baby's worden verondersteld een gewenst geschenk van God te zijn en een bundel van vreugde voor hun ouders, maar vaak wordt deze vreugde beknot door angsten als gevolg van gebrek aan kennis, 'oude vrouwen fabels', mythen en culturele overtuigingen die vaak niet erg accuraat zijn, de jonge ouders wegwijs maken van plek naar plaats op zoek naar oplossingen.
Grappig genoeg zijn de meeste oorzaken van de zorgen vaak normale processen die moeten plaatsvinden als de pasgeborene zich aanpast aan het leven buiten de baarmoeder van de moeder. Sommige zijn kleine problemen die kunnen worden opgelost door een kinderarts of een goede huisarts, vaak door middel van counseling, waardoor een veel gewenste opluchting en een ontspannen omgeving thuis wordt geboden.
Een reis naar de verkeerde plaats of een verkeerd advies uit de verkeerde wijken kan echter niet alleen permanent het kind beschadigen, maar ook leiden tot de ondergang van de pasgeborene of het kind met veel verdriet voor het gezin.
De feiten in dit boek zijn samengesteld om deze jonge ouders te helpen bij het verwerven van de kennis die ze nodig hebben voor de behandeling van hun pasgeboren baby's, verminderen angst en passen passende maatregelen toe die de baby's helpen bij een gezond begin van het leven. Het is het resultaat van jarenlang oefenen in de gezondheid van kinderen, zowel in het openbare als in het particuliere ziekenhuis. Het zal veel vragen beantwoorden die gesteld worden door jonge moeders die kinderartsen, andere artsen, verpleegkundigen, andere gezondheidsdeskundigen raadpleg
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.

If you like this ebook, you might also like:

© 2020 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German (main) | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian