Met Quasiloco door Leuven

Oplossingen van de stadsspel-podcast


Author: Patrick Bernauw
eBook
Pages: 11
Language: Dutch
Publication date: 30/04/2021
10.00 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
MS Word text format (x) MS Word text format (x)
Met dit document kun je makkelijk zelf het stadsspel organiseren en daarbij optreden als spelleid(st)er
Leuven, 1531… Een leerling van de beruchte magiër Cornelius Agrippa roept de demon Quasiloco op, die de stad terroriseert… Tot hij door die andere vermaarde magiër, Doctor John Dee, wordt geëxorciseerd voor een periode van 444 jaar. Sinds kort is Quasiloco echter terug… en weer volop actief in de universiteitsstad.

Doctor B. Zhom roept het grote publiek nu op de geheimen van de zwarte magie te ontsluieren, de codes te kraken en de strijd aan te binden met de Demon van Leuven, die als vanouds door Leuven dwaalt… Slaag jij er, al dan niet gesteund door jouw team demonenjagers, voldoende positieve energie vrij te maken om de geest opnieuw te bezweren voor een periode van minstens 444 jaar?

Een stadsspel in de vorm van een podcast, naar een scenario van Patrick Bernauw, geluidsregie en montage door Antoine Derksen, muziek naami.bandcamp.com, foto's Marc Borms. Starten doen we op de Grote Markt, eindigen op de Oude Markt (duur: ca. 2 uur). De oplossingen vind je in dit PDF-ebook, zodat je makkelijk zelf dit stadsspel kunt organiseren, en daarbij ook optreden als spelleid(st)er. Je moet wel eerst nog een kijkje nemen op www.stadsspel.be waar een paar belangrijke foto's te vinden zijn.


El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
Patrick Bernauw is de auteur van heel wat historische faction thrillers, zowel voor volwassenen als voor jongeren. Hij is ook producent van moord- en stadsspelen in de reeks Mysterieus België, redacteur en uitgever van het schrijverscollectief vzw de Scriptomanen en docent literaire creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst (België).

Patrick Bernauw is living in Flanders, the Dutch speaking part of Belgium. He is a full time writer of historical mysteries, faction and fiction, and supernatural stories. His work was translated in French, German, Spanish, Italian, Polish,... He is also a playwright, performer and producer of music theatre, murder mystery and city games.

If you like this ebook, you might also like:

© 2021 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian