Luptatorul Ninja

Bujinkan Togakure Ninjutsu


eBook
Pages: 336
Language: French
Publication date: 02/01/2022
12.99 €
VAT included
Instant download after purchase
Adobe PDF format Adobe PDF format
De la centura alba la centura neagra
La mai mult de 20 de ani de momentul în care am izbutit să –mi văd ieșită de sub tipar prima ediție a acestei lucrări, la editura Mileniul 3 din Deva, m-am decis să reiau subiectul și să rescriu cartea care prezintă cititorului din România elemente de istorie , tehnici de bază și procedee de acțiune secrete ale marilor clanuri de Ninja sau Shinobi – cum sunt cunoscuți mai nou și în Europa – lăsându-vă spațiu suficient să vă folosiți imaginația în călătoria dvs. prin misterioasa și atât de necunoscuta lume a întunericului artelor marțiale. În această nouă reeditare am revenit la hotărârea prezentată în 1990 și am hotărât să vă prezint tehnicile de bază cu explicațiile aferente, istoria principalelor clanuri și manualul de antrenament pentru obținerea diferitelor grade în școala Ninjutsu .

Nu vă amăgiți, acestea reprezintă doar partea vizibilă a aisbergului ! Insist în avertismentul pe care l-am dat și în urmă cu peste două decenii, Ninjutsu nu este doar o artă marțială , este un mod de viață total , acceptat fără rezerve de un mare număr de persoane care au ales să trăiască în strânsă comuniune cu natura și care nu respectă decât legile clanului , conducătorii săi și legăturile cu natura înconjurătoare.
Nu vă jucați cu armele unui Ninja, care acum pot fi cumpărate de pe diferite site-uri ! O armă de acest fel nu este utilizată decât într-un singur scop : pentru a îndeplini o misiune ! Mai devreme sau mai târziu posesorul unei asemenea arme, dacă nu a atins stadiul uniunii corp-spirit va fi rănit sau va răni grav sau fatal pe altcineva. Nu repetați mișcările și tehnicile din acest manual decât într-un cadru organizat și respectând toate etapele de purificare sufletească și trupească ! Nu pot fi făcut responsabil de necugetarea celor care vor folosi ce vor găsi aici pentru a face rău altor persoane ! Ninjutsu , așa cum este prezentat aici, în form
El vendedor asume toda la responsabilidad de esta entrada.
Nouveau profil d'auteur

If you like this ebook, you might also like:

© 2020 XinXii - GD Publishing Ltd. & Co. KG. Imprint | Terms of Use | Privacy Policy
€ Euro
International sites: German (main) | English | Spanish | French | Italian | Dutch | Portuguese | Russian